Успешно реализован програм бесплатних тренинга „Меке вештине“ за студенте/киње

Одржан је и пети, последњи, тренинг намењен студенатима/кињама за унапређење меких вештина и стицање компетенција ради планирања њихових каријера, и тиме је 7. новембра 2023. године успешно реализован целокупан програм бесплатних тренинга „Меке вештине“, који је оцењен највишим оценама евалуације тренинга од стране учесника/ца, а у којем су учествовали студенати/киње са факултета у Новом Саду.

Реализација планираних активности пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2023.“ се наставља, Пројекат реализује Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе са партнерима Градском управом за опште послове – Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада, и Средњом машинском школом у Новом Саду,  уз финансијску подршку Министарства туризма и омладине Републике Србије.

Завршетак Пројекта биће обележен конференцијом под називом „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2023.“, која је планирана да се одржи 17. новембра 2023. године у сали Ректората Универзитета у Новом Саду.

О предстојећим активностима Пројекта заинтересовани учесници/е биће благовремено обавештени, а информације ће бити доступне како на сајту Канцеларије за младе Града Новог Сада, тако и на друштвеним мрежама партнерских институција.

Тим Пројекта

2023-11-08T15:37:05+01:0008. 11. 2023|