Успешно реализован програм бесплатних тренинга „Каријерно вођење“ за ученике/це средње школе у 2023. години

Одржан је и пети, последњи, тренинг намењен ученицима/ама средње школе у циљу пружања подршке младој особи у одабиру опција унутар расположивих каријерних могућности како би оптимално развила и употребила властите потенцијале у складу са властитим интересовањима и вредностима, и тиме је 2. новембра 2023. године успешно реализован целокупан програм бесплатних тренинга Каријерно вођење, који је оцењен највишим оценама евалуације тренинга од стране учесника/ца, а у којем програму тренинга су учествовали ученици/е из  Средње машинске школе из Новог Сада. Захваљујемо се школи чији су ученици/е активно, током септембра, октобра и новембра 2023. године, учествовали/е у програму тренинга Каријерно вођење.

Реализација планираних активности пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2023.“ се наставља, Пројекат реализује Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе са партнерима Градском управом за опште послове –  Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада, и Средњом машинском школом у Новом Саду,  уз финансијску подршку Министарства туризма и омладине Републике Србије.

У трећем делу Пројекта биће 17. новембра 2023. године одржана конференцијa „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2023.“. Више информација о одржавању Конференције биће доступно на сајту Канцеларије за младе Града Новог Сада.

Тим Пројекта

2023-11-02T17:23:39+01:0002. 11. 2023|