ПОЗИВ НА БЕСПЛАТНЕ ТРЕНИНГЕ „МЕКЕ ВЕШТИНЕ“ ЗА СТУДЕНТЕ/КИЊЕ – Почетак реализације пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2023.“

Драги млади, са задовољством Град Нови Сад – Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе са партнерима Градском управом за опште послове – Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада, и Средњом машинском школом у Новом Саду,  уз финансијску подршку Министарства туризма и омладине Републике Србије, најављује почетак реализације пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2023.“, у циљу развијања услуга и механизама који поспешују предузетнички дух, запошљивост и запосленост младих.

Позивамо све заитересоване студенте/киње да се пријаве на програм бесплатних тренинга „Меких вештина“, са циљем да полазници стекну и унапреде вештине и знања у области решавања проблема и доношења одлука, управљања стресом, управљања временом, комуникације, тимског рада и друго. По завршетку полазник/ца ће бити оспособљен/а да разуме специфичности меких вештина, препозна изазове и прилике које меке вештине доносе, и примени стечена знања самостално, или уз консултацију са стручњацима.

Пет бесплатних тренинга у трајању по два и по сата биће организовано током септембра, октобра и новембра 2023. године у Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом града Новог Сада (Кинеска четврт, Булевар деспота Стефана бр. 5).

Пријави се на тренинге

Информације и питања у вези са реализацијом тренинга можете добити слањем упита на мејл адресу: kzm@uprava.novisad.rs

Пројекат финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије

КзМ Нови Сад тим са партнером

2023-09-12T15:32:22+02:0012. 09. 2023|