Радни састанак са колегама из Канцеларије за младе Града Ниша и Канцеларије за младе Градске општине Мeдијана

Са задовољством обавештавамо да је Канцеларију за младе Града Новог Сада посетила делегација Канцеларије за младе Града Ниша Марио Цекић и Лазар Петровић и Канцеларије за младе Градске општине Медијана из Ниша Вукота Радовановић.

Радни састанак одржан је у уторак, 31. јануар 2023. године у Малој сали Скупштине Града Новог Сада, а теме састанка биле су: Конкурси за младе и невладине организације, Сарадња са невладиним сектором, Сарадња са студентским парламентима, Подстицање младих на омладински активизам, и Искуства из пројекта Престонице младих.

Будући да Канцеларија за младе Града Новог Сада, у оквирима Одлуке о остваривању потреба и интереса младих на територији Града Новог Сада има успостављен механизам сарадње са цивилним сектором, радном састанку присуствовали/е су др Миљана Барјамовић и Милана Замаклар из Канцеларије за младе Града Новог Сада, Наташа Игић из Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада и представници Новосадског омладинског форума, као највећег незевисног представничког тела младих у Новом Саду, које је препознато у Локалном акционом плану политике за младе Града Новог Сада, Горан Остојић, Бојан Јапунџић и Милан Криловић.

2023-01-31T18:14:08+01:0031. 01. 2023|