Успешно реализован програм бесплатних тренинга „Каријерно вођење“ за ученике/це средњих школа

Одржан је и пети, последњи, тренинг намењен ученицима/ама средњих школа у циљу пружања подршке младој особи у одабиру опција унутар расположивих каријерних могућности како би оптимално развила и употребила властите потенцијале у складу са властитим интересовањима и вредностима, и тиме је 9. новембра 2022. године успешно реализован целокупан програм бесплатних тренинга Каријерно вођење, који је оцењен највишим оценама евалуације тренинга од стране учесника/ца, а у којем програму тренинга је учествовало 54 ученика/це из  Средње машинске школе, Техничке школе Милева Марић Ајнштајн и Гимназије Исидора Секулић из Новог Сада. Захваљујемо се школама из Новог Сада, чији су ученици/це активно, током септембра, октобра и новембра 2022. године, учествовали/е у програму тренинга Каријерно вођење.

Реализација планираних активности пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2022.“ се наставља, Пројекат реализује Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

У трећем делу Пројекта биће 16. новембра 2022. године одржана конференцијa „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2022.“. Више информација о одржавању Конференције доступно је на сајту Канцеларије за младе Града Новог Сада https://www.kzm.novisad.rs/?p=4281  

Тим Пројекта

2022-11-13T19:53:39+01:0013. 11. 2022|