Успешно реализован програм бесплатних тренинга „Меке вештине“ за студенте/киње

Одржан је и пети, последњи, тренинг намењен студенатима/кињама за унапређење меких вештина и стицање компетенција ради планирања њихових каријера, и тиме је 1. августа 2022. године успешно реализован целокупан програм бесплатних тренинга „Меке вештине“, који је оцењен највишим оценама евалуације тренинга од стране учесника/ца, а у којем програму тренинга је учествовало 35 студената/киња факултета у Новом Саду.

Реализација планираних активности пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2022.“ се наставља, Пројекат реализује Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

У другом делу Пројекта биће одржани бесплатни тренинзи каријерног вођења намењени ученицима/ама средњих школа, док ће завршетак Пројекта бити обележен конференцијом под називом „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2022.“

О предстојећим активностима Пројекта заинтересовани учесници биће благовремено обавештени, а информације ће бити доступне и на сајту Канцеларије за младе Града Новог Сада.

Тим Пројекта

IMG_4090
2022-08-02T19:52:09+02:0002. 08. 2022|