Пројекат „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2022.“

Заинтересовани студенти/киње у Граду Новом Саду унапређују меке вештине и стичу компетенције за планирање сопствене каријере, током три месеца похађања бесплатних тренинга, у оквиру започетих планираних активности пројекта „Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2022.“, који реализује Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије. У другом делу Пројекта биће одржани бесплатни тренинзи каријерног вођења намењени ученицима/ама средњих школа, док ће завршетак Пројекта бити обележен конференцијом „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2022.“

Тренинзи обезбеђују учесницима стицање корисних знања и меких вештина у сврху успешнијег запослења. Иновативни приступ моделима усвајања знања на тренинзима креирају и реализују успешни тренери и каријерни саветници, који омогућавају стицање функионалног знања из области запошљавања.

Активности Пројекта усмерене су на успостављање дугорочног систем одрживог каријерног вођења и саветовања младих у Граду Новом Саду, са циљем да се развију услуге и механизами који поспешују предузетнички дух, запошљивост и запосленост младих у Граду.

До виђења на наредним тренинзима.

Тим Пројекта

2022-07-04T12:42:32+02:0004. 07. 2022|