Канцеларија за младе Нови Сад у дијалогу са младима

У оквиру пројекта ”Премијерка отвара врата – Млади на Влади!” Кровна организација младих Србије организовала је у суботу, 26. јануара 2018. године, у Мастер центру, дијалог младих са институцијама у оквиру отварања Омладинске престонице Европе 2019 у коме је учествовала и Управа за спорт и омладину Града Новог Сада – Канцеларија за младе.

Циљ дијалога био је да млади разговарају у форми округлог стола са представницима институција о питањима из њихове надлежности, а која се тичу свих проблема са којима се млади суочавају, да поставе питања о унапређењу положаја младих и да заједнички раде на предлозима решења.

На округлом столу учествовало је 24-оро младих који су учествовали у програмима КОМС-а, Жарко Мићин – народни посланик СНС, Биљана Поповић Ивковић – државни секретар у Министарству унутрашњих послова, Александар Воштић – сектор за омладину Министарства омладине и спорта и Мирјана Бумбић – Канцеларија за младе Града Новог Сада.

Пројекат „Премијерка отвара врата – Млади на Влади“ финансира се из буџета Министарства културе и информисања, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине и Града Новог Сада како би се остварили циљеви Омладинске престонице Европе 2019.

(фотографија: КОМС)

2019-02-27T09:23:35+01:0030. 01. 2019|